In de groene rand van Breda brengt chef Maarten Camps een keuken die onder meer door lokale en duurzame producten is geïnspireerd. Zowel in het interieur van het voormalige koetshuis als op het comfortabele terras van dit landgoed is het ontspannen en comfortabel tafelen. Sashimi van balfegó tonijn, zorgzaam gekweekt in de Middellandse Zee, combineert hij tot een fris geheel met gelei van komkommer, kort gepekelde komkommer, hangop en crème met Thaise basilicum. Van Beter Leven kalf, waarvan we bij het aperitief een smaakvolle bitterbal met kerriecrème proefden, pocheert de chef de haas met daarbij onder meer stukje zwezerik, perfect gegaarde asperges, morieljes, pommes fondantes, schuim van kerrie madras en rode wijnsaus. De tulpenboom in de tuin inspireert hem tot een creatief nagerecht met mousse van tulpenboombloesemsiroop, compote van rabarber, mousse van witte chocolade, ijs van yoghurt en opgelegde gember en rabarber.