Zout & Citroen
1420

We nemen plaats in het gezellige voormalige koetshuis. De heerlijke stoelen, met linnen gedekte tafels en fraaie wijnglazen creëren verwachtingen die chef Bram Helleman zeker waarmaakt. De tartaar van vinkenlap is mals, smaakvol en goed van structuur. De zilte smaak van de kaviaar, het eischaafsel en de crème van merg maken het af. Sommelier Sjoerd Bergman is een vakman. Hij zoekt en vindt zeer rake wijn-spijs combinaties en komt vaak met verrassende keuzes die tongstrelend zijn. Compliment voor deze sympathieke en bevlogen sommelier.

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Friday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Saturday Closed — 18:00-21:00
Sunday 12:00-14:00 — 18:00-21:00

Team

Bram Helleman
Jari Kooiman
Patricia Helleman
Sjoerd Bergmans

Our partners

Similar Restaurants

By Pascal

1420

Salon de Provence

1420

Herberg De Kop van 't Land

1420