Vanochtend werd op de Gault&Millau Nederland website en app een update gedaan van ruim 50 restaurants. Nieuwe scores en teksten resulteren uiteraard weer in meer dan 10 mooie stijgers. Daarnaast verwelkomen we ook 9 nieuwkomers in deze online update. Deze update sluit de 2023 editie en gaan wij van start met de voorbereidingen voor de Gault&Millau gids 2024.
De stijgers en nieuwkomers treft u hieronder aan in het overzicht.
Binnen de bestaande selectie stijgen restaurant De Haan in Groningen en restaurant 273 in Utrecht naar 14,5|20 punten. Restaurant Zuiver in Joure, Restaurant Amused in Hardenberg, ’t Weeshuys in Geertruidenberg, Mano in Haarlem, Os en peper in Zwolle en ’t Klooster in Wijk bij Duurstede stijgen alle 6 naar 14|20 punten. De overige stijgers treft u hieronder aan in het overzicht.
De hoogste nieuwkomers in deze update zijn restaurant Proef | Lokaal Dokkum in Dokkum, Restaurant STER in Rotterdam en Restaurant Elea in Den Haag. Zij komen binnen als nieuwkomer op 14|20 met twee koksmutsen. Overige nieuwkomers en verdere updates treft u in onderstaande overzicht aan.
Nieuwe Highlights:
Stijgers:
Naam | Plaats | Provincie | Score |
---|---|---|---|
De Haan | Groningen | Groningen | 14,5 |
Restaurant 273 | Utrecht | Utrecht | 14,5 |
Zuiver | Joure | Friesland | 14 |
Amused | Hardenberg | Groningen | 14 |
't Weeshuys | Geertruidenberg | Noord-Brabant | 14 |
Mano | Haarlem | Noord-Holland | 14 |
Os en Peper | Zwolle | Overijssel | 14 |
't Klooster | Wijk bij Duurstede | Utrecht | 14 |
Bravoure | Vlieland | Friesland | 13,5 |
Aan Sjuuteeänjd | Schinnen | Limburg | 13,5 |
La Vie | Venlo | Limburg | 13,5 |
Jasmijn & ik | Utrecht | Utrecht | 13 |
New:
Naam | Plaats | Provincie | Score |
---|---|---|---|
Proef Lokaal Dokkum | Dokkum | Friesland | 14 |
Restaurant STER | Rotterdam | Zuid-Holland | 14 |
Elea | Den Haag | Zuid-Holland | 14 |
Bistro de Olliemölle | Borculo | Gelderland | 13,5 |
Bij de Jongens | Hattem | Gelderland | 13 |
Shaffy Restobar | Amsterdam | Noord-Holland | 13 |
Neder | Alkmaar | Noord-Holland | 13 |
Het Buitenhuys | Heino | Overijssel | 13 |
Verlan | Amsterdam | Noord-Holland | 12 |
Overige updates met nieuwe teksten:
Naam | Plaats | Provincie | Score |
---|---|---|---|
Valuas | Venlo | Limburg | 15,5 |
Etablissement 1880 | Groede | Zeeland | 14,5 |
Héroine | Rotterdam | Zuid-Holland | 14,5 |
By Ûs | Leeuwarden | Friesland | 14 |
4850 | Amsterdam | Noord-Holland | 14 |
Maeve | Utrecht | Utrecht | 14 |
De Herberg van Smallingerland | Rottevalle | Friesland | 13,5 |
Caert | Harderwijk | Gelderland | 13,5 |
De Portier | Nijmegen | Gelderland | 13,5 |
Molenaar | Onderdendam | Groningen | 13,5 |
Kasteel TerWorm | Heerlen | Limburg | 13,5 |
Bacalar | Amsterdam | Noord-Holland | 13,5 |
De Hinde | Hindeloopen | Friesland | 13 |
Marijke Muoi Wine & Dine | Oranjewoud | Friesland | 13 |
Zuiver | Vlieland | Friesland | 13 |
Chez Brochard | Harderwijk | Gelderland | 13 |
Bistro Regent | Nijmegen | Gelderland | 13 |
Voila | Groningen | Groningen | 13 |
Schatull | Vaals | Limburg | 13 |
Lion Noir | Amsterdam | Noord-Holland | 13 |
Southern Cross | Heemstede | Noord-Holland | 13 |
Hendrickje Stoffels | Hoorn | Noord-Holland | 13 |
Eilandkeuken | Texel - Den Burg | Noord-Holland | 13 |
’t Spieck | Lattrop | Overijssel | 13 |
De Boet | Urk | Flevoland | 12 |
Bij Hammingh | Garnwerd | Groningen | 12 |
Le Moulin | Castricum | Noord-Holland | 12 |
Four Seasons | Monnickendam | Noord-Holland | 12 |
Den Burgh | Hoofddorp | Noord-Holland | 12 |
Sumalee's PhuketThaiFood | Den Helder | Noord-Holland | 12 |
Proeflokaal d'Ouwe Smisse | Zonnemaire | Zeeland | 12 |
Allemansgeest | Voorschoten | Zuid-Holland | 12 |
Ox | Rotterdam | Zuid-Holland | 12 |
Reserveringmodule Resengo en Formitable
Gault&Millau gelooft in online en zal daar in de toekomst nog verder in ontwikkelen om de consument beter te bereiken. Het platform bestaat uit een website en een app die de consument steeds beter wegwijs maakt in het gastronomisch landschap met unieke zoekfuncties. We bouwen verder aan de integratie van bestaande reserveringsmodules om de dagelijkse beschikbaarheid van tafels inzichtelijk te maken op ons platform. Op dit moment zijn restaurants uit onze selectie met een reservering module van Resengo of Formitable kosteloos zichtbaar en boekbaar via het Gault&Millau platform. Zo is er ook een zoekfunctie met real time availability. We moedigen meer reservering modules aan dit mogelijk te maken voor de bij hun aangesloten restaurants.
Download de App nu gratis via de Apple App store en de Google Play Store.
Voor vragen kunt u contact opnemen met:
Gault&Millau Nederland
Godfried van der Lugt
[email protected]