Crijns
1220

Deze oude boerderij straalt een huiselijke en gemoedelijke sfeer uit. In zowel het interieur als exterieur zijn vele authentieke details behouden gebleven. Dit is duidelijk het kloppend hart van de Kempen. Marc Crijns en Imke Wind, en het hele team gaan ervoor, en dat merk je aan alles. Een fijne tartaar van mahi mahi goudmakreel is licht vettig en bijna licht zoetig van smaak. Het geheel is een smaakvol gerecht met een goede zoet-zuur balans en boeiend texturenspel door de zoetzure radijs en komkommer. Dressing op basis van dashi draagt nog bij aan het algemeen evenwicht van dit gerecht. Buikspek, finessevol gelakt, proefden we in combinatie met een in kataifi ingepakte, gefrituurde gamba zodat het een surf’n turf gerecht werd. Een krachtige door reductie diepsmakende kreeftenjus met de perfecte romigheid was er ideaal bij. Alsook de contoure in de vorm van een aardappelcrème, verse snijboontjes en lotuswortel. De kaaskamer is een aan kaas gewijde ruimte tussen de twee eetzalen in en verdient extra aandacht.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi 17:30-21:30
Mercredi 17:30-21:30
Jeudi 17:30-21:30
Vendredi 17:30-21:30
Samedi 18:00-22:00
Dimanche Fermé

Équipe

Imke Wind Propriétaire, Hôtesse
Marc Crijns Chef, Propriétaire

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Promessa

1220

Jan en Ellen bistro

1220

Lugar

1220