Back to search results

De Haan
14,520

Het is bijzonder prettig zitten in dit restaurant waar chef Dennis de Haan en een collega in de open keuken als in een elegante pas de gerechten bereiden. Of eerder afmaken, want alles is al voorbereid. Het blijft een bijzondere zaak want er is geen 'echte' bediening. Je bent vrij om zelf brood, wijn en water te pakken, waarbij je alles zelf op een turflijstje bijhoudt als je buiten het wijnarrangement gaat werken. De amuses vormen een bombardement van smaken, maar zijn zoals hamachi met yuzu zo mooi met elkaar gecombineerd dat het toch een zachte landing wordt. Tot brunoise gesneden ratte-aardappelen, met erdoorheen gebakken uien, prei geroosterd op de barbecue, en ossenstaart met een kalfsjus zorgt als mooi stoofje met een beetje hollandaisesaus voor een hoog comfortfood gevoel. Perfect gegaarde Anjouduif wordt geflankeerd met aardse en zure smaken van rode biet, gestoofde radijs en vlierbloesem die het geheel optillen. Wanneer mogen we weer langsgaan bij De Haan?

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Dîner
Mercredi Dîner
Jeudi Dîner
Vendredi Dîner
Samedi Dîner
Dimanche Fermé

Prix

  • Bistronomie de l'Année 2019

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

CICCI’S

1220

Niemeijer

1320

Bellami’s - Bar à Manger & Bistro

12,520