Dit klassieke restaurant baadt in de chique ambiance van het luxehotel Landgoed Lauswolt. De ontvangst is hartelijk en de bediening buitengewoon vriendelijk. De maître Almar Wessels is deskundig en licht de wijnen toe zonder ellenlange praatjes. De stemming is vriendelijk en alles loopt op rolletjes. Chef Seb Smit kookt licht, fris, avontuurlijk zonder al zijn vaardigheden opdringerig te etaleren. De ogenschijnlijk eenvoudige driegangenlunch zit vol culinaire avonturen, zoals donkerrode diepzeegamba met saffraanmousse, sherryvinaigrette, krokante nori en dragonolie en mooi rosé gegaarde reerug met krokant gekaramelliseerde ravioli gevuld met stoof van ree, crème van grapefruit en limoenblad. Zowel het prédessert met yoghurt panna cotta en daarna gepocheerde appel met crèmeux van appel en kaneel, perensorbet en karamelsaus smaken licht, verfijnd en niet te zoet, dus precies goed. Chef Seb Smit geeft De Heeren van Harinxma met zijn keuken een duw omhoog.