Chef-eigenaars Marleen en Jeroen Brouwer zijn geen onbekenden in het Nederlandse horecalandschap. Na de verkoop van hun hotel en restaurant De Loohoeve in Schoonloo besloten ze in 2022 om deze Theresiakapel om te vormen tot een eigentijds restaurant. Veel elementen zijn gebleven, zoals de mooie glas-in-loodramen, maar werden aangevuld met modern design. Het resultaat is warm, stijlvol en ingetogen. Veel minder ingetogen is de kookstijl van dit stel, want hier wordt culinair vuurwerk geleverd! In vrijwel elke creatie proeven we frisse accenten, zoals in de gelakte zwezerik met artisjok, girolles en yuzu. Ook de Anjouduif met olijf, vlierbloesem, kers en amandel bezit die typische frisse zuren die ervoor zorgen dat dit creaties zijn die bijblijven. Nog helemaal top zijn de aangepaste wijnen en sappen. Hier wordt duidelijk goed geproefd en gebrainstormd. Zeker even prettig zijn de ontspannen ambiance en gastvrije bediening door een goed geïnformeerd en opgeleid team. En voor wie het allemaal van heel dichtbij wil volgen is er de chef’s table.