Noor
16,520

Chef-eigenaars Marleen en Jeroen Brouwer zijn geen onbekenden in het Nederlandse horecalandschap. Na de verkoop van hun hotel en restaurant De Loohoeve in Schoonloo besloten ze in 2022 om deze Theresiakapel om te vormen tot een eigentijds restaurant. Veel elementen zijn gebleven, zoals de mooie glas-in-loodramen, maar werden aangevuld met modern design. Het resultaat is warm, stijlvol en ingetogen. Veel minder ingetogen is de kookstijl van dit stel, want hier wordt culinair vuurwerk geleverd! In vrijwel elke creatie proeven we frisse accenten, zoals in de gelakte zwezerik met artisjok, girolles en yuzu. Ook de Anjouduif met olijf, vlierbloesem, kers en amandel bezit die typische frisse zuren die ervoor zorgen dat dit creaties zijn die bijblijven. Nog helemaal top zijn de aangepaste wijnen en sappen. Hier wordt duidelijk goed geproefd en gebrainstormd. Zeker even prettig zijn de ontspannen ambiance en gastvrije bediening door een goed geïnformeerd en opgeleid team. En voor wie het allemaal van heel dichtbij wil volgen is er de chef’s table.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi Fermé — 18:30-22:30
Jeudi Fermé — 18:30-22:30
Vendredi Fermé — 18:30-22:30
Samedi 12:00-14:00 — 18:30-22:30
Dimanche Fermé

Équipe

Jeroen Brouwer Chef, Propriétaire
Marleen Brouwer Propriétaire, Chef, Hôtesse

Prix

  • Gastheer van het Jaar 2019

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Herberg Onder de Linden

1620

De Vlindertuin

16,520

De Heeren van Harinxma

1620