De broers Hartering zijn ondertussen een waar instituut geworden. Ze blijven in hun open keuken hun ijzersterke signatuurgerechten in vraag stellen en aldus verbeteren. Hamachi is subtiel mediterraan aangemaakt met olijfolie en citroenrasp. Dagverse makreel wordt vergezeld van klaverzuring en perfect gegaarde diverse jonge bietjes. Een Opperdoezer Ronde salade in Spaanse stijl met perfecte gegrilde octopus, subtiel afgewerkt met pimentón is een ware topper. Uiteraard mag het ribstuk Fleckvieh niet ontbreken. Perfect qua cuisson en gegrild op stukken citroen wat een bijna onontbeerlijke fraîcheur brengt. Al even secuur gegaard, is kalfssukade met gefrituurde kappertjes en remouladesaus aangemaakt met kalfshersenen voor extra smaak en textuur. Tot slot luchtige, lauwwarme chocoladecake met hint van gember, zoet-zoute karamelsaus, vers gedraaid vanille-ijs met volle smaak en goede textuur, en crumble van macadamia.