Kook Atelier op Oost
1420

De voltooiing van de verbouwing heeft 'enige' tijd gevergd, maar heeft op Texel een zeer fraai restaurant opgeleverd met een open, natuurlijke stijl, strakke lijnen en ronde accenten met veel licht en lucht. In alle uitingen legt chef Joram Timmerman de nadruk op duurzame en lokale producten en deze komen dan ook vrijwel zonder uitzondering terug op het bord. De gerechten zijn fraai vormgegeven en bieden inventieve creaties met spannende contrasten. Zoals licht gerookte waddenoester met zeekoolbes, geplukt in het voorjaar omdat er een storm aankwam en daarna gefermenteerd om tenslotte als parel in de oester te serveren.

Heures d'ouverture

Lundi 18:30-22:30
Mardi 18:30-22:30
Mercredi 18:30-22:30
Jeudi 18:30-22:30
Vendredi 18:30-22:30
Samedi 18:30-22:30
Dimanche 18:30-22:30

Équipe

Daniel Nieboer Sous-Chef
Joram Timmerman Chef, Propriétaire
Valerie Jongeneel Propriétaire, Hôtesse

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

’t Pakhuus

1420

Red Chilli

1420

Meijer's 2.0

1420