Le Mortier
1320

In Le Mortier schenkt Philippe Favié nog niet een eigen Loirewijn. Druiven van zijn wijngaard gelegen in Le Mortier, een gehucht in de Loirevallei worden door een lokale wijnboer met andere druiven in een cuvée verwerkt. Het engagement is dan ook groot om gasten echt met wijn te verwennen wat zich uit in een prijsvriendelijke selectie van onder meer exclusief geïmporteerde wijnen. Referenties die mooi aansluiten op de fijne keuken waarin de groentecomponent een mooie plaats krijgt. Zoals in een compositie van zwezerik met peterseliewortel, augurken en lavas. Of in een vegetarische bereiding rond eekhoorntjesbrood, groene kool en sumak. Het restaurant zal begin maart 2024 verhuizen naar Nassaulaan 15!

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi Fermé
Jeudi 19:00-22:00
Vendredi 19:00-22:00
Samedi 19:00-22:00
Dimanche Fermé

Équipe

Philippe Favié Chef

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Koper

1320

Southern Cross

1320

Landgoed Groenendaal

1320