Le Mortier
1320

In Le Mortier schenkt Philippe Favié nog niet een eigen Loirewijn. Druiven van zijn wijngaard gelegen in Le Mortier, een gehucht in de Loirevallei worden door een lokale wijnboer met andere druiven in een cuvée verwerkt. Het engagement is dan ook groot om gasten echt met wijn te verwennen wat zich uit in een prijsvriendelijke selectie van onder meer exclusief geïmporteerde wijnen. Referenties die mooi aansluiten op de fijne keuken waarin de groentecomponent een mooie plaats krijgt. Zoals in een compositie van zwezerik met peterseliewortel, augurken en lavas. Of in een vegetarische bereiding rond eekhoorntjesbrood, groene kool en sumak. Het restaurant zal begin maart 2024 verhuizen naar Nassaulaan 15!

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 19:00-22:00
Friday 19:00-22:00
Saturday 19:00-22:00
Sunday Closed

Team

Philippe Favié Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Bodega by Rick May

1320

Koper

1320

Southern Cross

1320