Back to search results

Louise Petit Restaurant
1220

Chef Naomi van Es koestert enkele overbekende Franse klassiekers zoals escargots bereid met kruidenboter of terrine van eendenlever met brioche. Daarnaast brengt ze in dezelfde geest verzorgde bereidingen die aangenaam verrassen door hun smaakcombinaties en toch heel toegankelijk zijn. Zoals met abrikozen en dragon gevulde kwartels die ze serveert met gegrilde abrikozen en fijne jus opgewerkt met cantharellen. Op de eerste verdieping boeiend uitzicht op de Rotterdamse Veerhaven.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi 12:00-15:00 — 18:00-22:00
Jeudi 12:00-15:00 — 18:00-22:00
Vendredi 12:00-15:00 — 18:00-22:00
Samedi 12:00-15:00 — 18:00-22:00
Dimanche 12:00-15:00 — 18:00-22:00

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Huson

1220

NY Basement

1220

Oliva

1220