Louise Petit Restaurant
1220

Chef Naomi van Es koestert enkele overbekende Franse klassiekers zoals escargots bereid met kruidenboter of terrine van eendenlever met brioche. Daarnaast brengt ze in dezelfde geest verzorgde bereidingen die aangenaam verrassen door hun smaakcombinaties en toch heel toegankelijk zijn. Zoals met abrikozen en dragon gevulde kwartels die ze serveert met gegrilde abrikozen en fijne jus opgewerkt met cantharellen. Op de eerste verdieping boeiend uitzicht op de Rotterdamse Veerhaven.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-15:00 — 18:00-22:00
Donderdag 12:00-15:00 — 18:00-22:00
Vrijdag 12:00-15:00 — 18:00-22:00
Zaterdag 12:00-15:00 — 18:00-22:00
Zondag 12:00-15:00 — 18:00-22:00

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Huson

1220

NY Basement

1220

Oliva

1220