Oudeland
1320

Bij Oudeland in de Koog op Texel kookt chef Daan Kappert volgens het 80/20 'Dutch Cuisine' principemet producten uit de eigen moestuin en andere lokale ingrediënten. Zijn terroir ideeën krijgen zowel vorm in leuke en smaakvolle bites als in evenwichtige gerechten. Een ei van eigen kippen gevuld met flan van asperge, crème fraîche, aardappelkaantjes en bieslook is een bijzondere starter. Net als wijnbladeren gevuld met Texels lamsgehakt en Hollandse spelt geserveerd met hangop van gezouten citroen. Aangename vlotte en ontspannen bediening versterken de beleving op het eiland.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi Fermé
Jeudi Service continu
Vendredi Service continu
Samedi Service continu
Dimanche Service continu

van april tot en met oktober open woensdag

Équipe

Daan Kappert Chef, Propriétaire
Derk Stam Maître, Sommelier
Merel Postma Manager

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Bosq

1220

Kook Atelier op Oost

1420

’t Pakhuus

1420