Senses
1420

Senses maakt deel uit van Hotel The Albus. Wie dus na een fijn diner in Senses wil blijven overnachten, hoeft niet ver te lopen. Chef Renaud Goigoux en zijn rechterhand João Marques nemen hun gasten mee in een menu en een kaartaanbod waarin elementen van de Japanse keuken mooi verweven zitten. Sashimi van met de lijn gevangen wilde zeebaars smaakt puur en komt met umeboshi en pruimenvinaigrette als krachtige opener. Fijn hoe het duo daarna niet alleen het sappige staartvlees van zeeduivel maar ook de wangetjes keurig op de barbecue een perfecte cuisson meegeeft met daarbij garnituur van rode biet en beurre rouge.

Heures d'ouverture

Lundi Déjeuner & Dîner
Mardi Déjeuner & Dîner
Mercredi Déjeuner & Dîner
Jeudi Déjeuner & Dîner
Vendredi Déjeuner & Dîner
Samedi Déjeuner & Dîner
Dimanche Déjeuner & Dîner

Équipe

João Marques Sous-Chef
Renaud Goigoux Chef

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Incanto

12,520

Marie

1320

John Dory

13,520