Senses
1420

Senses maakt deel uit van Hotel The Albus. Wie dus na een fijn diner in Senses wil blijven overnachten, hoeft niet ver te lopen. Chef Renaud Goigoux en zijn rechterhand João Marques nemen hun gasten mee in een menu en een kaartaanbod waarin elementen van de Japanse keuken mooi verweven zitten. Sashimi van met de lijn gevangen wilde zeebaars smaakt puur en komt met umeboshi en pruimenvinaigrette als krachtige opener. Fijn hoe het duo daarna niet alleen het sappige staartvlees van zeeduivel maar ook de wangetjes keurig op de barbecue een perfecte cuisson meegeeft met daarbij garnituur van rode biet en beurre rouge.

Openingstijden

Maandag Lunch & Diner
Dinsdag Lunch & Diner
Woensdag Lunch & Diner
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Lunch & Diner
Zondag Lunch & Diner

Team

João Marques Sous-Chef
Renaud Goigoux Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Incanto

12,520

Marie

1320

John Dory

13,520