Senses
1420

Senses maakt deel uit van Hotel The Albus. Wie dus na een fijn diner in Senses wil blijven overnachten, hoeft niet ver te lopen. Chef Renaud Goigoux en zijn rechterhand João Marques nemen hun gasten mee in een menu en een kaartaanbod waarin elementen van de Japanse keuken mooi verweven zitten. Sashimi van met de lijn gevangen wilde zeebaars smaakt puur en komt met umeboshi en pruimenvinaigrette als krachtige opener. Fijn hoe het duo daarna niet alleen het sappige staartvlees van zeeduivel maar ook de wangetjes keurig op de barbecue een perfecte cuisson meegeeft met daarbij garnituur van rode biet en beurre rouge.

Opening hours

Monday 12:00-15:00 — 18:00-00:00
Tuesday 12:00-15:00 — 18:00-00:00
Wednesday 12:00-15:00 — 18:00-00:00
Thursday 12:00-15:00 — 18:00-00:00
Friday 12:00-15:00 — 18:00-00:00
Saturday 12:00-15:00 — 18:00-00:00
Sunday 12:00-15:00 — 18:00-00:00

Team

João Marques Sous-Chef
Renaud Goigoux Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Sukhothai Thanee

1420

Bistro de la Mer

1420

Le Bouchon du centre

1420