TITUS
1320

Heerlijk zitten in deze gerenoveerde boerderij. Een tip bij mooi weer, want met een leuk terras. Binnen is het een fraaie mix van oud en nieuw, houten gebinten versus eigentijds meubilair. De sfeer is ontspannen en de bediening attent. Maar waarvoor we écht komen is de keuken van chef Robbert Megens, want op basis van prima producten met goed afgewogen internationale accenten. Veggie en smakelijk was de gegrilde knolselderij met zwarte knoflook, prei, eryngii, ui, cantharel en schuim van eekhoorntjesbrood. Ook de dorade met paksoi, groene asperge, shiitake, misosaus, korianderolie en seroendeng smaakte naar meer.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi Fermé — 17:30-22:00
Jeudi Fermé — 17:30-22:00
Vendredi 12:00-15:00 — 17:30-22:00
Samedi 12:00-15:00 — 17:30-22:00
Dimanche 12:00-15:00 — 17:30-22:00

Équipe

Erik Wolf Maître, Propriétaire
Robbert Megens Chef, Propriétaire

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Bistro Louis

1320

Old Skool

13,520

Diels

1320