TITUS
1320

Heerlijk zitten in deze gerenoveerde boerderij. Een tip bij mooi weer, want met een leuk terras. Binnen is het een fraaie mix van oud en nieuw, houten gebinten versus eigentijds meubilair. De sfeer is ontspannen en de bediening attent. Maar waarvoor we écht komen is de keuken van chef Robbert Megens, want op basis van prima producten met goed afgewogen internationale accenten. Veggie en smakelijk was de gegrilde knolselderij met zwarte knoflook, prei, eryngii, ui, cantharel en schuim van eekhoorntjesbrood. Ook de dorade met paksoi, groene asperge, shiitake, misosaus, korianderolie en seroendeng smaakte naar meer.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten — 17:30-22:00
Donderdag Gesloten — 17:30-22:00
Vrijdag 12:00-15:00 — 17:30-22:00
Zaterdag 12:00-15:00 — 17:30-22:00
Zondag 12:00-15:00 — 17:30-22:00

Team

Erik Wolf Maître, Eigenaar
Robbert Megens Chef, Eigenaar

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Bistro Louis

1320

Old Skool

13,520

Diels

1320