Back to search results

Wolfslaar
1620

Het voormalige koetshuis op een landgoed even buiten het centrum van Breda kreeg een eclectisch interieur mee. Ontvangst door een zeer vriendelijke, attente bediening die veel ervaring uitstraalt. De zaalmedewerkers zorgen ervoor dat de keuken van chef Maarten Camps op een vlotte manier gepresenteerd wordt. Hapjes zijn eerder klassiek maar wel fris, scherp en mooi gepresenteerd. We krijgen zin in meer en zo is de prelude meer dan geslaagd. Zoals het zeer geslaagde voorgerecht met kort geschroeide coquille met bloemkool geweekt in kerrie, met daarbij beurre noisette en couscous met bieslook, crème van gele rozijntjes versterkt met rozijntjes en licht gebrande hazelnoot. Saus op basis van miso en prei, en schuim van sake gaan vervolgens gracieus samen met mooi in boter gegaarde tarbot en verschillende soorten prei met oester. In de wijnkelder staan zo’n 500 wijnen die in drie boeken worden voorgesteld.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi 12:00-16:00 — 18:00-22:00
Mercredi 12:00-16:00 — 18:00-22:00
Jeudi 12:00-16:00 — 18:00-22:00
Vendredi 12:00-16:00 — 18:00-22:00
Samedi Fermé — 18:00-22:00
Dimanche Fermé

Équipe

Eline van Soelen Maître
Jelle Ravenstein Sommelier
Maarten Camps Chef
Rick van den Broek Head Sommelier
Willem Hamers Sous-Chef

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Perceel

16,520

Vigor

16,520

De Burgemeester

1620