Zilt & Zoet
1320

Zilt & Zoet blijft een lievelingsadres waar het aangenaam toeven is. De gerechten van chef Rob Beckers zijn uitstekend bereid en zeer betaalbaar. Mals en sappig smaken tataki van Aberdeen Angus en biologische Veluwse eendenborst, beiden voorzien van leuke en smakelijke sauzen die de gerechten op prima wijze completeren. Vriendelijke, gastvrije bediening onder leiding van ervaren gastvrouw-sommelier Monica Beckers. Prima timing van spijs en drank met vriendelijke woorden tijdens de efficiënte, gastvrije bediening.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé — 18:00-22:30
Mercredi 12:00-14:00 — 18:00-22:30
Jeudi 12:00-14:00 — 18:00-22:30
Vendredi 12:00-14:00 — 18:00-22:30
Samedi Fermé — 18:00-22:30
Dimanche Fermé

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Le Nord

1320

De Lage Vuursche

1320

Chef aan de Werf

1320