Zilt & Zoet
12,520

Met de sfeer en het comfortgevoel van een woonkamer zorgt het restaurant van chef Rob Beckers dadelijk voor een fijne verwelkoming. Medewerkers zijn vriendelijk, vlot en attent. Gerechten zijn makkelijk herkenbaar, van goede kwaliteit, altijd lekker en vers bereid. Denk aan kalfsterrine met eendenlever, truffelcrème, pistache, veenbessencompote en zuurdesemkrokantje. Of aan op karkas gebraden fazant met gekonfijte pootjes, zuurkool, aardappelmousseline, spruitjes, gestoofde Gieser Wildeman peertjes, gebakken champignons en saus van eekhoorntjesbrood.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Diner
Woensdag Lunch & Diner
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Diner
Zondag Gesloten

Team

Rob Beckers Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

De Lage Vuursche

1320

Chef aan de Werf

1320

Dudockx Bar & Kitchen

12,520