De buitenkant van het 17de-eeuwse pand lijkt even ‘golvend’ als de ernaast gelegen Delftse Schie, maar binnen is alles strak en stijlvol, zowel qua inrichting als wat we op het bord zien. Elegantie, fraîcheur, smaak en precisie zijn de kernwoorden die we terugvinden in gerechten en service. Sfeer is ontspannen, warm, hartelijk en zeer professioneel. Chef-eigenaar Joris Peters verrast zijn gasten graag met een vijf- of zesgangenmenu dat zeer evenwichtig is samengesteld en waarin hij prachtig varieert. We herkennen klassieke invloeden en innovatieve aspiraties, alles met veel vakmanschap en passie bij elkaar gebracht in fraai vormgegeven gerechten. Ook na vijftien jaar zijn we nog altijd onder de indruk van de specialiteit van Peters: noordzeekrab met romige kalfstartaar, gember, curry en kaviaar. Een geweldige klassieker door zijn fijne, zachte structuur en perfecte balans. Rode mul, als escabeche bereid, met scheermes, gemarineerde groenten en vinaigrette van rucola imponeert evenzeer. In dit gerecht proeven we immers niets dan elegante, pure smaken met veel opwekkende elementen die precies de keukenstijl van Joris Peters typeren.