Adam
1420

Grootsteedse pijpenla, charmant aangekleed, drukbeklant aan de levendige Overtoom. Gerund door patron-cuisinier Arne Russchen die er vanuit de open keuken op toeziet dat zijn inventieve composities, Frans-klassiek geënt maar nieuwerwets gebracht, naadloos worden toegelicht door een hartelijk, snel en goedlachs bedienteam. Pastrami van gepekelde en gedroogde knolselder op zuurkool, komt met mosterdcrème, kruim van rogge, gebrande hazelnoot en kruidenolie. Een verrassende combinatie, net als het pompoentaartje met gember bij ijs van karamel en kaneel, koffiesaus, crème chiboust en gekaramelliseerde pompoenpitjes.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 18:00-21:30
Donderdag 18:00-21:30
Vrijdag 18:00-21:30
Zaterdag 18:00-21:30
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Wils

14,520

Umeno

1420

De School

1420