Auberge des Moules
1320

Deze grote en sfeervolle zaak in brasseriestijl bestaat reeds meer dan een halve eeuw en staat bekend om zijn Zeeuwse specialiteiten. Mosselen natuurlijk, maar ook andere schaal- en schelpdieren die met respect worden bereid. Geen nood voor wie daar geen fan van is, want ook een malse tournedos van Belgisch witblauw met bearnaise en frietjes is een optie of een flinke moot kabeljauw met mousseline, lamsoor, asperges en aardappelpuree. Geen fratsen, gewoon smakelijke gerechten op basis van kwaliteitsproducten. Vriendelijke bediening. Reserveren is aangeraden.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Doorlopend geopend
Donderdag Doorlopend geopend
Vrijdag Doorlopend geopend
Zaterdag Doorlopend geopend
Zondag Doorlopend geopend

Team

Elinny de Waal Chef
Mario Blomme Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

De Kromme Bistro

1420

't Vlasbloemeken

14,520

Rozewied

14,520