Bridges
1620

Een luxehotel op een bijzondere locatie in een monumentaal gebouw met veel geschiedenis lijkt wel aan zichzelf verplicht om op culinair niveau hoge ogen te gooien. Chef Raoul Meuwese kwijt zich daarvoor in restaurant Bridges zeer goed van zijn taak. Daarin bijgestaan door de vakkennis van de veel gelauwerde maître-sommelier Roos Stevens en een enthousiast team. In de kantine van het voormalige stadhuis van Amsterdam is het daarom aangenaam toeven. De chef zorgt voor een klassiek Franse keuken die voldoende creatieve accenten bevat om fijn te verrassen. Zo combineert hij langoustine en eendenlever tot een evenwichtig geheel waarbij knolselderij en granny smith appel voor extra textuur zorgen, en fijne dashi voor een hartig verbindend element. Raoul Meuwese biedt zowel voor lunch als diner menu’s in meerdere gangen die hij volledig als groentemenu smaak en vormgeeft. Roos Stevens waakt over een bijzondere wijnkelder vol klassiek en avontuurlijk lekkers.

Openingstijden

Maandag Gesloten — 18:00-22:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten — 18:30-22:00
Vrijdag 13:00-15:00 — 18:30-22:00
Zaterdag 13:00-15:00 — 18:30-22:00
Zondag 13:00-15:00 — 18:30-22:00

Team

Daan Halle Maître
Raoul Meuwese Chef
Roos Stevens Head Sommelier, Maître

Awards

  • Jonge Chef van het Jaar 2014

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Graphite by Peter Gast

1620

MOS Amsterdam

1620

Choux

1620