Sinds Dennis Huwaë in 2016 voor zichzelf begon, rijgt de chef de gastronomische onderscheidingen aan elkaar. Hij hanteert daarvoor een moderne, Franse kookstijl waarin ontegenzeggelijk veel plaats is ingeruimd voor oosterse smaakmakers. Visitekaartje blijft de grote parade van aantrekkelijk gepresenteerde welkomsthapjes, waarvan vele al een tijdje meegaan maar niets aan achting inboeten. Zoals in ponzu-lak geserveerde zalmbuik op sushirijst-meringue, pikante aardappelgalette met hamachi en pomelo of vadouvan-‘zanddeegje’ met geitenkaas, ansjovis en limoen. Vindingrijke smaakcombinaties die getuigen van Huwaë’s talent. Dit hoge niveau laat hij daarna niet meer los. Ravioli van biet, bijvoorbeeld, met een klassieke vulling van ricotta en spinazie, opgetooid met radicchio en edamame en overgoten met daslookolie, blijft een sensationele, uitgebalanceerde vegetarische schotel. Ook gebleven: het trendy, veelkleurige decor van graffiti en neoncirkels, muurbanken in pasteltinten, okergele, hoefijzervormige sofa’s, chill-out muziek en een overwegend hoofdstedelijke hipsterpubliek.