De Ertepeller
1420

Het uitzicht van op het drukbevaren drierivierenpunt in Papendrecht  waar Noord, Beneden Merwede en Oude Maas elkaar ontmoeten is op zich al een vermelding waard. Uiteraard bezoeken we De Ertepeller in de eerste plaats voor de keuken van chef Arjan Kuipers. Paling en schuim van paling met wagyu, met knolselderij en radijs is een evenwichtig en zuiver smakend geheel. Kreeft met bereidingen van tuinbonen, witte asperges, pommes soufflées, dragon en saus van kreeft is een prachtig opgemaakt bord waarin alle elementen mooi herkenbaar aanwezig zijn. IJs van klaverzuring met schuim van yoghurt en komkommer is een heerlijke opfrisser en gaat rosé gebraden lamsrug met bereidingen van pompoen, saus van pompoen en harissa en een stoof van lam mooi vooraf. IJs van mango en tonkabonen, compote van mango, bereidingen van pure en bittere chocolade en een verrassende madeleine als slot.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 18:00-00:30
Donderdag 18:00-00:30
Vrijdag 18:00-00:30
Zaterdag 18:00-00:30
Zondag 12:30-23:00

Team

Arjan Kuipers
Arvin van Gameren
Jan Klein
Mark van den Berg
Pieter Huijbregts

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Herberg De Kop van 't Land

1420

Pieters Restaurant

14,520

Lizz

14,520