De Ertepeller
1420

Het uitzicht van op het drukbevaren drierivierenpunt in Papendrecht  waar Noord, Beneden Merwede en Oude Maas elkaar ontmoeten is op zich al een vermelding waard. Uiteraard bezoeken we De Ertepeller in de eerste plaats voor de keuken van chef Arjan Kuipers. Paling en schuim van paling met wagyu, met knolselderij en radijs is een evenwichtig en zuiver smakend geheel. Kreeft met bereidingen van tuinbonen, witte asperges, pommes soufflées, dragon en saus van kreeft is een prachtig opgemaakt bord waarin alle elementen mooi herkenbaar aanwezig zijn. IJs van klaverzuring met schuim van yoghurt en komkommer is een heerlijke opfrisser en gaat rosé gebraden lamsrug met bereidingen van pompoen, saus van pompoen en harissa en een stoof van lam mooi vooraf. IJs van mango en tonkabonen, compote van mango, bereidingen van pure en bittere chocolade en een verrassende madeleine als slot.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Dinner
Thursday Dinner
Friday Lunch & Dinner
Saturday Dinner
Sunday Lunch & Dinner

Team

Arjan Kuipers Chef
Jan Klein Other
Luke van Eck Sous-Chef
Mark van den Berg Maître

Our partners

Also recommended Restaurants

De Stroper

1220

Bistro Twee33

1220

De Wachter

1320