Al decennialang wordt bij de Lindenhof op hoog niveau gekookt. Martin Kruithof en zijn vrouw Marjan, doen er samen met de zwarte en witte brigade alles aan om hun gasten een mooie avond te garanderen. Een veelheid aan amuses als geweldige voorbodes van wat verder te wachten staat. Een geslaagd startschot met klassiekers als gekaramelliseerde cherrytomaat, ‘hazelino’ met foie gras en amarenakers en aardappelrösti met bieslookcrème en kaviaar. Daarna tartaar van langoustines met peer en kombucha die is aangemaakt met vadouvan als een zeer verfijnd gerecht waarin een frisse zoetheid prachtig samengaat met kruidigheid. Pure verwennerij is kwartel met crème van aardpeer, spinazie, foie gras en chips van aardpeer. De compositie is ondersteund door jus die is aangemaakt met mokka. Het zijn enkele voorbeelden van het rijkgeschakeerde smaakpalet dat de chef zijn gasten voorschotelt. De gulheid komt net als bij de amuses ook tot uiting bij de heerlijke friandises bij de koffie. Vermeldenswaardig is ook het culinaire ontbijt dat Martin de hotelgasten serveert wat van De Lindenhof een heerlijke plek maakt om langer te vertoeven.