Back to search results

de Mandemaaker
1220

Deze zaak is al jaren een begrip in Spakenburg. Niet verwonderlijk want de keuken is heel constant, de gerechten altijd smakelijk en de keuze breed genoeg. Klassiekers zijn de rundercarpaccio, tournedos en gebakken zeetong. Meer seizoensgebonden maar even geslaagd was de filet van hertenrug met gepofte rode biet, vijgengel en portjus. De wijnkaart is op smaak ingedeeld, telt een goed aantal open wijnen en is best verrassend. Ook over de aardige bediening zijn we goed te spreken.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 17:00-22:30
Woensdag 12:00-22:30 — Gesloten
Donderdag 12:00-22:30 — Gesloten
Vrijdag 12:00-22:30 — Gesloten
Zaterdag 12:00-22:30 — Gesloten
Zondag Gesloten

Team

Annegreet Erkelens-Koster Gastvrouw
Bert van Eijden Gastheer, Eigenaar
Sander de Vette Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Het Sluishuys

12,520

Bodega Portillo

12,520

Rust Wat

12,520