Back to search results

De Treeswijkhoeve
17,520

Dick en Anne-Laura Middelweerd zijn sinds ze in 2000 de hoeve overnamen van Anne-Laura’s ouders een waar begrip in gastronomisch Nederland. De goedlachse chef is toegewijd aan kwaliteit en Brabantse gezelligheid. Middelweerd kookt graag met lokale producten waar hij volop wereldse invloeden op loslaat. Hij is een nieuwsgierige chef die graag nieuwe inspiratiebronnen uitprobeert. De kreeft met impulsen uit Tokio is een klassieker sinds 2009 en is niet meer weg te denken. Hier combineert Middelweerd kreeft met een paar belangrijke Japanse smaakmakers tot een mooi en harmonieus geheel. Om ponzu, miso, shiso en gefermenteerde knoflook in balans te houden moet je van goeden huize komen. De mooi gyoza met aubergine en aardse tonburi vormen een mooi en noodzakelijk contrast. Rog wordt gecombineerd met buikspek en een lik hoisinsaus om zo tot een Peking geïnspireerd gerecht te komen. Middelweerd zoekt evenwicht bij zachte kimchi en broccoli. Prachtige kalfshaas wordt een waar Indisch feest met zacht pittige rendang, gade gade, sajoer van peultjes en lobak sambal tjoeka. Hierbij heerlijke pommes pont neuf. Tel hierbij een meesterlijke verrassende wijnkaart en je begrijpt al snel dat een maaltijd hier een bijzondere ervaring is.  Eind november 2021 is de Treeswijkhoeve in de keuken getroffen door een brand in de afzuigkap. Na vier maanden verbouwen en schoonmaken is het restaurant vanaf begin maart weer open met een nieuwe keuken.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten — 18:30-20:30
Donderdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Zaterdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Zondag 12:00-13:30 — Gesloten

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Zarzo

1720

De Lindehof

17,520

Wollerich

1720