De Zeeuw
1420

Sfeervol pand in de binnenstad. Op het moment dat je binnenkomt, voel je dat het goed zit: aangename ontvangst, professioneel en vlot. Eigenaar en chef-kok Jeroen de Zeeuw kookt hoofdzakelijk met duurzame producten. Zijn kookstijl is creatief en goed gefundeerd. Volle smaken zijn standaard. Knap menu met daarin een combinatie van zeebaars, tomaat en basilicum. Ook de entrecote met groene mosterd, doperwt, prei en zomertruffel kan op applaus rekenen. Partner en sommelier Janine Kinderman zorgt voor fraaie, interessante en vooral pure wijnen. 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten — 18:00-21:00
Donderdag Gesloten — 18:00-21:00
Vrijdag Gesloten — 18:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 18:00-21:00
Zondag 12:00-18:00 — Gesloten

Team

Janine de Zeeuw Sommelier
Jeroen de Zeeuw Chef

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Frenchie

1420

Cheval Blanc

1420

Plantage 87

14,520