Back to search results

Harbour Club
1320

De oude, gezellig ingerichte kadekelders van de historische binnenhaven ’t Bassin in Maastricht zorgen als vanzelf voor een apart clubgevoel. Bij toelaatbaar weer is er een terras waar het heerlijk zitten is. We beginnen met zes oesters die onder meer met een yuzu en ponzu vinaigrette fijn opgewaardeerd worden. Heilbot krijgt ruime garnituur van fregola, lamsoor en zeekraal met daarbij zachte hollandaise van beurre noisette.  Eenzelfde royaal gevoel krijgen we bij een prima gebakken stuk lamshaas verrijkt met een portie stoverij, lamsjus en fraai gepresenteerde spitskool en doperwten.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Woensdag 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Donderdag 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Zaterdag 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Zondag Gesloten

Lunch enkel op reservatie

Team

Marc Neven Eigenaar, Maître
Mees Hoogsteden Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Les trois seaux

1320

Restaurant 55

1320

Vino&Friends - OGGI

1320