Hemel & Aarde vond net als Hotel The Nox onderdak in het voormalige Polman’s Huis. Chef Rene van der Weijden laat zich inspireren door wat de seizoenen hem telkens weer opnieuw te bieden hebben. Groenten krijgen bij hem voorrang in zijn creaties, zeker deze die regionaal geoogst worden en waarvan hij maximaal gebruik maakt. Veel aandacht gaat naar conserveringstechnieken en fermentatieprocessen die hem in die aanpak niet alleen helpen maar ook het smaakpalet aanzienlijk verrijken en verdiepen. Zowel voor lunch als diner werkt hij met een meergangenmenu waarin ook plaats is voor vis en vlees. In Zeeland gekweekte kingfish combineert hij fris en pittig met waterkers, mierikswortel, mosterd en koolrabi. Morieljes geeft hij een verfijnde bereiding mee waarbij een eidooier en diverse granen voor extra textuur en body zorgt. Sinds begin 2023 is de talentrijke en gedreven maître Marco Westra als gastheer in Hemel & Aarde actief. Hij zorgt door zijn vakkennis en toewijding voor een gevoelige meerwaarde en is onze Gastheer van het Jaar.