Le Bouchon du centre
1420

Liefhebbers van Lyonnaise bouchon keuken blijven in Amsterdam niet op hun honger zitten. Chef Hanneke Schouten is een volwaardige en zeer onderlegde ambassadrice van deze smaakvolle, rustieke keuken. Ze beheerst de techniek om van dungesneden varkenstong én varkenssnuit een delicieus gerecht te maken. Zuurkool gestoofd in ganzenvet brengt ze met royale garnituur van onder meer gerookt spek, knakworst, spek, kasselrib en uiteraard onvolprezen morteau voor die extra hartige beet. Ook niet te versmaden, is met kip en eendenlever gevulde varkenspoot geserveerd in crepinette met daarbij fijne rode kool. Daar zullen ze zelfs in Lyon zalig van opkijken.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-16:00
Donderdag 12:00-16:00
Vrijdag 12:00-16:00
Zaterdag 12:00-16:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Sukhothai Thanee

1420

Bistro de la Mer

1420

Senses

1420