Dit visrestaurant en boetiekhotel op wandelafstand van strand en branding is een must voor elke visliefhebber. In een innemende duinvilla toont chef Imko Binnerts zijn voorliefde voor marien lekkers waarmee hij met veel kennis en kunde een bijzonder repertoire aan gerechten heeft uitgebouwd. Echtgenote en vinologe Cathy Moerdijk staat borg voor een knap aanbod aan wijnen die perfect bij vis passen met in het bijzonder een uitgebreide selectie riesling. Zo’n referentie past meteen al bij een complex en evenwichtig smakende bereiding van noordzeekrab, met daarbij vers gepelde garnalen, knolselderij, zoetzure groenten, avocado, yoghurt en kerrie. Om dan met een vermentino over te schakelen bij verfijnd bereide zeetong met gnocchi, rucola, ansjovis en Parmezaanse kaas. Roggevleugel brengt hij sappig gegaard met verrassende garnituur van rode zuurkool, groene kool, pastinaak, vichysoisse en gerookte paling als een intens en zacht prikkelend gerecht. Een prachtige Spätburgunder maakt het feest compleet.