Back to search results

Remouillage
13,520

Het vaste vier- of vijfgangenmenu van Remouillage stelt nooit teleur. Chef Jonathan Sparber verstaat de kunst als geen ander om de producten hun werk te laten doen en maakt met slechts weinig ingrediënten zeer smaakvolle gerechten. Zoals met rauwe rode poon, knapperige kliswortel, olie van dille en bergamot. Of in een zeer geslaagde compositie van geroosterde boleet met kastanjepuree, met jus van boleet en boter. De wijnkaart heeft de chef zelf met zorg samengesteld en elke fles is een feestje. Hier komen we graag terug.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 18:30-22:00
Vrijdag 18:30-22:00
Zaterdag 18:30-22:00
Zondag Gesloten

Team

Jonathan Sparber

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Troef

13,520

Fa. Pekelhaaring

1320

KAIA

1320