Back to search results

Restaurant 1397
14,520

Zit in het oudste hotel van Nederland: Grand Hotel de Draak. Het pand ademt geschiedenis uit en is prachtig om zien. Dat deze grandeur een passende keuken verdient is als vanzelfsprekend. Chef Torben Bouterse vult die verwachting volledig in met klassieke gerechten die hij ombuigt tot eigentijdse en aantrekkelijke creaties die uitblinken door hun precisie en knappe smaakbalansen onderling. Een prachtvoorbeeld daarvan is het perfect bereid Zeeuws hert met Belper Knolle, aardpeer en boerenkool, maar ook de Zeeuwse platte oester met knolselderij en Tomasu is een starter die we ons nog lang zullen herinneren. Veel aandacht voor Zeeuwse producten, prachtige bordpresentaties en een volledig vegetarisch menu dat al even boeiend is. Over de service kunnen we kort zijn, die is voorbeeldig.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — 18:00-20:30
Dinsdag Gesloten — 18:00-20:30
Woensdag 12:00-14:00 — 18:00-20:30
Donderdag 12:00-14:00 — 18:00-20:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:00-20:30
Zaterdag Gesloten — 18:00-20:30
Zondag 12:00-14:00 — 18:00-20:30

Team

Christiaan Veldman Sous-Chef
Guus van Dijk Sommelier
Imad El Khalfioui Manager
Torben Bouterse Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Kint & Co

1420

De Kleine Toren van Baarland

1420

Triptyque

14,520