Back to search results

Wolfslaar
1620

Het voormalige koetshuis op een landgoed even buiten het centrum van Breda kreeg een eclectisch interieur mee. Ontvangst door een zeer vriendelijke, attente bediening die veel ervaring uitstraalt. De zaalmedewerkers zorgen ervoor dat de keuken van chef Maarten Camps op een vlotte manier gepresenteerd wordt. Hapjes zijn eerder klassiek maar wel fris, scherp en mooi gepresenteerd. We krijgen zin in meer en zo is de prelude meer dan geslaagd. Zoals het zeer geslaagde voorgerecht met kort geschroeide coquille met bloemkool geweekt in kerrie, met daarbij beurre noisette en couscous met bieslook, crème van gele rozijntjes versterkt met rozijntjes en licht gebrande hazelnoot. Saus op basis van miso en prei, en schuim van sake gaan vervolgens gracieus samen met mooi in boter gegaarde tarbot en verschillende soorten prei met oester. In de wijnkelder staan zo’n 500 wijnen die in drie boeken worden voorgesteld.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-16:00 — 18:00-22:00
Woensdag 12:00-16:00 — 18:00-22:00
Donderdag 12:00-16:00 — 18:00-22:00
Vrijdag 12:00-16:00 — 18:00-22:00
Zaterdag Gesloten — 18:00-22:00
Zondag Gesloten

Team

Eline van Soelen Maître
Jelle Ravenstein Sommelier
Maarten Camps Chef
Rick van den Broek Head Sommelier
Willem Hamers Sous-Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Perceel

16,520

De Burgemeester

1620

Tres

1620