Ratatouille Food & Wine
16,520

Ratatouille zit aan de Spaarne in Haarlem, in een schitterend monumentaal pakhuis met een stijlvol en uiterst verzorgd interieur. Spannend is de blik op de open keuken, waarin rustig wordt gewerkt onder leiding van Jozua Jaring. De chef komt met enige regelmaat aan tafel van de gasten om uit te serveren en uit te leggen. Op het bord gebeuren spannende dingen met smaken die tegelijkertijd in perfecte balans zijn. Mooie plakken licht gegaarde coquilles krijgen een 'saus' van scheermes en kokkels mee én een prima beurre blanc met pastis. Perfect in boter gebakken tarbot komt met een pot-au-feu met onder meer gebrande meloesui en meiknol, met erbij pastinaakchips en ruim aan tafel geschaafde zwarte Albatruffel. Klassieke tarte tatin wordt hier op zijn best gevierd. Geweldige wijnkaart is geweldig en geschikt voor elk niveau. De wijnnerd kan zich uitleven en ook voor de beginner met beperkt budget is er voldoende keuze.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday Closed — 18:00-21:30
Friday 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Saturday 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Sunday 12:00-14:30 — 18:00-21:30

Awards

  • Great Value Award 2016

Our partners

Also recommended Restaurants

PUUR ZEE by Imko's

1620

BAK

1620

MOS Amsterdam

1620