Restaurant Sabero is nog geopend tot 1 maart 2023. Daarna verhuizen Nico en Sonja Boreas hun eigentijds meubilair en potten en pannen van Limburg naar een nieuw pand in Leende net over de grens in Noord-Brabant. Dit adres kan u ook al in deze gids terugvinden. Om daar rond mei 2023 in een kleiner formaat en zonder medewerkers verder te gaan als Sabero. Die zaak zal drie dagen open zijn. In Roermond genieten we nog van gerechten van zeer hoge kwaliteit. Nico Boreas beheerst als geen ander de de kunst om zowel met klassieke als moderne technieken ingrediënten zeer goed te verbinden. Zo krijgen uien met schuim van Parmezaanse kaas, amandel en zoethout als amuse zeer veel diepgang. Intensiteit en frisheid proeven we even goed in bereiding van langoustine, met spitskool, boemboe, bospeen, groene papaja en quinoa. Schoolvoorbeeld van subtiele smaakversmelting toont hij in een compositie rond noordzeetong, ganzenlever, gerookte paling en bouillon tjokvol umamitoetsen en mosterdzaad. Daarbij zorgt Sonja voor schitterende wijnen. Als geweldige gastvrouw heeft ze voor jong en oud evenveel aandacht en stelt ze iedereen op hun gemak. Als sommelier staat ze open om diverse wijnen te laten proeven om tot een goede keuze te komen wat op zich voor een prettig gevoel zorgt. We kijken samen met het echtpaar Boreas uit naar hun verhuis en naar een volgende episode in wellicht een restaurant op huiskamerformaat voorzien van hun unieke voldragen signatuur.
Openingsuren van toepassing op de nieuwe locatie in Leende - Opening voorzien April / Mei 2023!
De openingsdagen worden donderdag, vrijdag en zaterdag diner vanaf 18 uur
Lunch op zaterdagmiddag van 12.00 uur tot 16 uur.