Aan de oevers van de rustig kabbelende Dommel trekt chef Adrian Zarzo tal van registers open om zijn gasten in zijn culinaire leefwereld in het centrum van Eindhoven onder te dompelen. Het in etages opgetrokken pand met op de begane grond de aperitiefbar en beneden in het souterrain het restaurant met open keuken en een unieke wijn- en drankencollectie, zorgen op zich al voor een aparte setting. Die laatste internationaal erkende verzameling met meer dan 2500 wijnreferenties waaronder bijvoorbeeld 50 sherrywijnen - ook per glas verkrijgbaar - zijn in de deskundige handen van sommelier Stefan Emmen. Hij heeft genoeg verfijnde tot krachtige referenties bij de hand om de subtiele mediterrane keuken van Zarzo optimaal te begeleiden. Zoals bij een elegante compositie van Spaanse diepzeegarnalen met gerookte geitenboter, sponszwam en foreleitjes als een geraffineerd samenspel van zoete, zilte en knapperige smaaktoetsen. Of bij een gelaagd gerecht rond entrecote van Blonde d'Aquitaine met scheermessen en schuim van wortel naast fijne, peperige jus van kalf. Met daarbij een fijn gecureerde playlist die de grootstedelijke vibe van Zarzo in hartje Eindhoven ook auditief ondersteunt.