Restaurant Olliemölle is gevestigd in een eeuwenoude watermolen, waar in het verleden lijnzaad tot olie werd gemalen. Het pand ademt historie, toont zichtbaar karakter en heeft aan de achterzijde een intiem en sfeervol terras aan de Berkel. Chef Roel Sieverink en gastvrouw-sommelier Kim Blaauw zorgen dat de gast centraal staat. Ze willen hun passie voor de Franse keuken graag delen. Gerechten zijn herkenbaar, zeer smaakvol en verzorgd gepresenteerd terwijl de wijnkaart in mooi passende keuzes voorziet bij de gerechten. Klassiek gemaakte en opgebouwde terrine van zeer fijngesneden konijn met flinters ganzenlever komt met trompette de la mort paddenstoelen. En met garnering van vijgenjam naast een kleine salade met gele biet en veenbessen als smakelijke toevoeging. Krokant gebakken snoekbaars wordt in een diep bord geserveerd met puree en krokant van aardappel en wordt aan tafel verbonden door soep van langoustine. Dit is een restaurant waar we graag terugkomen.