Cindy Borger en Jarno Eggen hebben met De Groene Lantaarn hun eigen culinair paradijs gecreëerd. Cindy en maître-sommelier Pieter-Jan Kruithof ontvangen hun gasten op de meest vriendelijke manier en zorgen voor een ontspannen beleving waarbij aandacht voor de gast voorop staat. Uit de keuken komen niets anders dan culinaire hoogstandjes. Chef Jarno Eggen is in staat om zijn drang naar perfectie om te zetten in uitermate gebalanceerde gerechten met bijzondere en onverwachte smaakcombinaties. Daarnaast toont hij traditioneel vakmanschap in moderne gerechten die door smaak en opmaak van het bord knallen. Een klassieke ganzenleverterrine met madeira en cognac brengt hij in balans met diverse bereidingen van drop en ingelegde kers. Het geheel smelt op de tong. Zwezerik komt perfect krokant gebakken met crème van geroosterde aubergine en een rijstvelletje met aubergine, rettich en wortel en wordt begeleid door een intense saus van yuzu en groene peper die alles omhoogtrekt. Tot slot een dessert met cacao in meerdere vormen. Met cacao nibs uit Indonesië die geïnfuseerd worden in melk en room en waarvan fruitig smakend ijs is gedraaid, met mousse gemaakt van Valrhona chocolade, granité van cacao azijn, chocoladeschotsen en gel van cacao azijn. Een briljant gerecht met ongekende, verrassend effect en subliem van smaak waarbij de cacao azijn alles verfijnd versterkt.