Back to search results

Le Mortier
1320

De keuken van Philippe Favié is klassiek geïnspireerd en voorzien van verrassende combinaties. Daarbij schenkt maître-sommelier Patrick Rijnders deskundig een prijsvriendelijke selectie van onder meer exclusief geïmporteerde wijnen. Een grote gebakken langoustine houdt de chef sappig en glazig met daarbij onder meer venkel, dropplant en fijne compote van sjalot. Rog is perfect gebakken en wordt gecombineerd met frisse salade en crème van courgette, bundelzwam en jus met foelie. De keuken won aan verfijning en verdient daarbij een extra punt.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 18:00-22:00
Woensdag 18:00-22:00
Donderdag 18:00-22:00
Vrijdag 18:00-22:00
Zaterdag 18:00-22:00
Zondag Gesloten

Team

Patrick Rijnders
Philippe Favié

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

N.A.P

13,520

Southern Cross

1320

Red Orchids

1320