Bodega by Rick May
1320

Als we Bodega een tapasbarretje noemen, doen we het werk van chef Rick May echt tekort. Naast wat meer klassieke croquetas, oesters en jamón Ibérico genieten we immers van fijne ajo blanco, pastrami van eend met daarbij in sherry gemarineerde appel, en schol met romescosaus van pistache. IJs van tonkabonen met leche frita en dulce de leche maakt het af. Leuk restaurant met ontspannen bediening dat we beetje buiten de reuring van de gedempte oude gracht in centrum Haarlem vinden. Een eerste koksmuts is op zijn plaats.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed — 17:00-23:00
Wednesday Closed — 17:00-23:00
Thursday Closed — 17:00-23:00
Friday 13:00-00:00 — Closed
Saturday 13:00-00:00 — Closed
Sunday 13:00-00:00 — Closed

Team

Rick May Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Le Mortier

1320

Koper

1320

Southern Cross

1320