Back to search results

Le Mortier
1320

De verhuizing naar het knusse pandje dat nog niet zo lang geleden het onderkomen was van restaurant De Zeeuw, brengt ook een nieuwe filosofie met zich mee. Patron-cuisinier Philippe Favié volgt nog altijd nadrukkelijk de seizoenen, vooral hun groentes, maar hij verpakt die voortaan in een verplicht vijfgangendiner, inclusief water, koffie en aperitief. Wel blijft de wijnkelder onveranderd Europees, evenals de vaste opslag per fles bovenop inkoopprijs – zelfs voor eigen meegebrachte wijn! Mooi hoe de chef uitstekend gegaard kalfsvlees vervlecht met gekaramelliseerde ui, snijboon en Jamaicaanse jerk rubkruiden, en gekookte en afgerookte bloemkool beetgaar presenteert bij krokant geroosterde bakkersgist, appelkappertjes, beurre blanc en waterkersolie.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 19:00-22:00
Friday 19:00-22:00
Saturday 19:00-22:00
Sunday Closed

Team

Philippe Favié Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Frenchie

13,520

Koper

1320

Southern Cross

1320