Proef I Lokaal Dokkum
1420

Chefs Liudger van de Meer en Geert-Jan Vaartjes onderscheiden zich op diverse manieren en niet alleen met hun Dutch Cuisine, focus op lokale Friese producten en 80/20 gedachtegoed. Samen met hun team tonen ze ambitie om service standaards hoog te zetten, gekoppeld aan een zeer warme en vriendelijke omgang met hun gasten. Die krijgen alle aandacht en worden goed geïnformeerd over hun conceptuele aanpak. We genieten van diverse structuren van pompoen, waaronder ijs gemaakt van pompoen en gember met daarbij rauwe langoustines en olie gemaakt van de schaaldieren. Bij filet van hert, garnituur van boerenkool en kweepeer komt saus gemaakt van de lever, en vlierbessenketchup als een origineel en geslaagd hoofdgerecht. Mooie afsluiter rond sinaasappelmousse, mandarijn en duindoornbes.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi 17:30-22:00
Jeudi 17:30-22:00
Vendredi 17:30-22:00
Samedi 17:30-22:00
Dimanche Fermé

Équipe

Geert-Jan Vaartjes Chef
Liudger van der Meer Chef

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Aragosta

1420

By Ûs

1420

Élevé

14,520